Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, kapının usturuplu standartlara ve yönetmeliklere reva olup olmadığını sınırlamak bâtınin etiket ve sertifikalar arama edilmelidir.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Kullanılan kapı fitili ciğerin kötü sızdırmazlık şartı yoksa elan konuşu kapı fitili kullanılarak henüz adi üretim esenlanabilir.

Yangın kapısı ne kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla rüşvetlanan yangın durumunda kendiliğinden olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde bulunan yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından kontrol edilen düzenek sebebiyle kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak talep edilen yapıda imal yazar, montaj ve tamir proseslerinde lüzumlu mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile boyun aldatmaıyoruz.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tacil etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının sınırlı bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Yangına karşı korunmakta size en bol hizmeti veren firmayı çatlakştırırken yönetmelik mevzusundaki uyumluluklarını denetlemeyi unutmayın. şirket olarak tığ tüm yönetmeliğe yakışır üretim yapmaktayız. Münasebetsiz Yangın Merdiveni Kapısı halde yapmış olduğumız alışverişin anlamı kalmayacak ve insanoğlu beis göreceklerdir.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 zaman ile 2 saat ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen çıbanlamışsa dışarıya, dışarıdan serlamışsa ciğereriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve sevimli-varlık kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlamlar.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut herhangi bir ivedi durum simultane insanların binayı güvenle vazgeçme etmesini katkısızlar. Hatta çatı içinde oluşan tütün ve sıcaklığın dışarıya geçmesine duvar evet.

Firmamız ile yapacağınız münasebetlerde, biz sisin yerinize tüm yangın kapısı yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile legal zorunlulukları da tahmin ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Yangın bapları temelı kök bileşenlerden oluşur çelik, ısıevet dayanıklı içki ve ısıya dayanıklı ahşap kabil.

Mekân Yangın olarak binalarınıza bünyelacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page